Ankara Trabzon Tanıtım Günleri Başlıyor

Trabzon Valiliği ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu koordinesi ile tertip edilecek olan ve Trabzon'un marka değerine önemli katkılar sağlayacak,  gurbetteki Trabzonlular'ın sıla hasretine merhem olacak   "TRABZON GÜNLERİ"  etkinliği Başkent Ankara Millet Bahçesi'nde  (Ankara Atatürk Kültür Merkezi) 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14:00'de başlayacak. 

Trabzon Valiliğinin ve Trabzon Dernek Federasyonunun birlikte organize ettiği Ankara Trabzon Günleri’ne, Trabzon’un markalarını temsil eden pek çok kuruluşun etkinliğe katılacağı belirtildi.  

Trabzonspor şampiyonluk kutlamasının da yapılacağı etkinliğe bazı futbolcular ve teknik adam Abdullah Avcı'nın da katılacağı, şampiyonluk kupasının da etkinlik alanında sergileneceği açıklandı. Şampiyonluk kutlamasında sanatçılar sahne alacak ve dj eşliğinde eğlence, meşale ve havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek. 

Ankara’da ki tüm taraftarlarımızı formalarıyla beraber Millet Bahçesi’ne şampiyonluğu doyasıya kutlamaya davet ediyoruz.

26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Trabzon Günleri’nin açılışı 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak.

Araklı Belediyesi de Başkent Trabzon Günleri'ne Araklı'yı temsilen katılacak. 

www.araklimanset.com köşe yazarımız eğitimci, şair ve yazar Mehmet Kuvvet de  Ankara Trabzon Günleri kapsamında 27 ve 28 Mayıs’ta başkentli edebiyat severlerle buluşacak.  Kuvvet, 27 Mayıs Cuma günü, saat 14.00’te, Trabzon Valiliği standında “Trabzon’dan Öyküsel Portreler” adlı “öykü anlatı-gösteri” etkinliğini gerçekleştirecek. Daha sonra 28 Mayıs Cumartesi günü, saat 14.00’te ise Zekeriya Saka ile hazırladığı ve Neslihan Eyüboğlu’yla birlikte sunacağı “Trabzon Şiirinin Esin Kaynakları” isimli şiir dinletisi ve slayt gösterisini Ankaralılarla buluşturacak.  Kuvvet, bu etkinliğin ardından Trabzon Sanatevi standında kitaplarını imzalayacak.

Ankara’da Trabzon’u yaşamanız, Trabzon’u tüm değerleriyle tanımanız için 26-29 Mayıs 2022 tarihlerinde tüm hemşerilerimizi Ankara AKM’ye Trabzon Tanıtım Günleri'ne davet ediyoruz.